Kameraovervåking

Kameraovervåking er en viktig del av vår virksomhet og med våre leverandørers teknologi og vår erfaring spesialtilpasser vi løsninger etter kundens behov.
Vi leverer komplette kameraovervåkingsanlegg til alle typer bedrifter og private.
Antall innbrudd, ran og tyverier de siste årene har ført til at stadig flere ønsker å sikre seg med kameraovervåking.
Kameraovervåking er derfor blitt er viktig hjelpemiddel for å redusere faren for hærverk eller innbrudd, og gjør hverdagen tryggere.

Med kameraovervåking fra Østfold Sikkerhetsservice, kan du også få muligheten til å se bilder fra dine kamera på web og smarttelefon, fra hvor som helst i verden.
Et kameraovervåkningsanlegg må tilpasses den enkeltes behov, men består vanligvis av:

– DVR (digital videolagringsenhet)
– Kamera av ønsket type
– Merker med ”TV overvåket område”

Uforpliktende tilbud

Fyll ut telefonnummer og/eller e-post for en gratis og uforpliktende befaring slik at vi kan skreddersy et alarmsystem etter ditt behov.

Døgnbemannet vaktsentral

Alarmstasjonen er hjertet i bedriften.

 

Alarmstasjonen har all informasjon om hvor våre vektere er, direktekontakt med politi og brannvesen, hvem som er på jobb, kompetansen til hver enkelt ansatt/vekter og kundeinformasjon.

Vår alarmstasjon er operativ 24 timer i døgnet, hele året. Alarmstasjonen er sikret mot hendelser som kan påvirke driften, og har tiltaksplaner som vil sørge for kontinuerlig drift. Dette gjelder f.eks. Ved strømstans, serverfeil, ventilasjonsproblemer, terror, med mer.

Bestill i dag – ring oss på 69 31 00 00