Yale Doorman

Gjør livet litt enklere.

Slutt å lete etter nøkler og lås opp døren med kode i stedet. Lag midlertidige koder til andre – eller slipp dem inn via mobilen. Du har full kontroll på hvem som har adgang til ditt hjem – direkte på mobilen. Du vil alltid se når døren blir låst opp og noen kommer hjem, og om døren er låst. Du kan til og med åpne opp for rørleggeren selv om du er på jobb!
Alle i familien kan ha sin egen kode og du kan enkelt lage egne koder for besøkende. Du kan ha opp til 10 ulike brukerkoder på låsen.
Når du aktiverer automatisk låsing er du alltid trygg på at døren er låst. Du kan alltid åpne med kode, eller fra app i mobilen.

 

  • En nøkkelfri hverdag
  • Skru alarmen av og på med Yale Doorman
  • Lås opp og igjen med mobiltelefonen
  • Lag flere koder fra websiden til alarmanlegget
  • Aktiver automatisk låsing
 

Uforpliktende tilbud

Fyll ut telefonnummer og/eller e-post for en gratis og uforpliktende befaring slik at vi kan skreddersy et alarmsystem etter ditt behov.

Døgnbemannet vaktsentral

Alarmstasjonen er hjertet i bedriften.

 

Alarmstasjonen har all informasjon om hvor våre vektere er, direktekontakt med politi og brannvesen, hvem som er på jobb, kompetansen til hver enkelt ansatt/vekter og kundeinformasjon.

Vår alarmstasjon er operativ 24 timer i døgnet, hele året. Alarmstasjonen er sikret mot hendelser som kan påvirke driften, og har tiltaksplaner som vil sørge for kontinuerlig drift. Dette gjelder f.eks. Ved strømstans, serverfeil, ventilasjonsproblemer, terror, med mer.

Bestill i dag – ring oss på 69 31 00 00