Innbruddsalarm

Smartalarm gir økt sikkerhet og trygghet, også når du er hjemme.

Den gir deg også masse muligheter vedr smarthus løsninger
Alle har vi forskjellige behov, og derfor skreddersyr vi en løsning som er tilpasset for ditt hjem. Vi gjør gjerne en gratis og uforpliktende befaring av din bolig.
Grunnpakken leverer vi ferdig montert og klar til bruk helt gratis!

Gratis montering av grunnpakken forutsetter tilknytting til alarmstasjon. Abonnement fra kr 429,- pr. mnd.

Tilknytting til alarmstasjon inneholder:
24t alarmtjeneste.
Nøkkeloppbevaring.
Gratis service ved feil på utstyret.
Gratis utrykning ved alarm.
Ut- og innvendig sjekk av sikret objekt.
Alle våre innbrudddetektorer er også tilpasset for kjæledyr, slik at mindre kjæledyr kan oppholde seg i huset uten å utløse alarmsystemet.

Styring via smarttelefon
Se når systemet ble frakoblet og tilkoblet. Man kan aktivere/deaktivere systemet fra de fleste smarttelefoner. Du kan også se bilder direkte i appen (forutsetter at alarmen har minst 1 kameradetektor).

Skallsikring/Nattsikring
Mange innbrudd i Norge skjer også når man er hjemme. Med denne alarmsentralen og det rette utstyret, kan man aktivere alarmen også når man er hjemme.

Vannlekasjealarm
Redd for vann i kjelleren eller vannlekkasje fra for eksempel vaskemaskin eller oppvaskmaskin? Vi leverer utstyr som kan gi alarm ved vannlekkasje.

Gassalarm
Har du innlagt gass i ditt hjem? Vi lever sensorer tilknyttet alarmanlegget som kan detektere forskjellige typer gass.

Strømbrudd
Du har mulighet til å blir varslet ved strømbrudd.

Uforpliktende tilbud

Fyll ut telefonnummer og/eller e-post for en gratis og uforpliktende befaring slik at vi kan skreddersy et alarmsystem etter ditt behov.

Døgnbemannet vaktsentral

Alarmstasjonen er hjertet i bedriften.

 

Alarmstasjonen har all informasjon om hvor våre vektere er, direktekontakt med politi og brannvesen, hvem som er på jobb, kompetansen til hver enkelt ansatt/vekter og kundeinformasjon.

Vår alarmstasjon er operativ 24 timer i døgnet, hele året. Alarmstasjonen er sikret mot hendelser som kan påvirke driften, og har tiltaksplaner som vil sørge for kontinuerlig drift. Dette gjelder f.eks. Ved strømstans, serverfeil, ventilasjonsproblemer, terror, med mer.

Bestill i dag – ring oss på 69 31 00 00