Skallsikring

Skallsikring er en funksjon på boligalarmen som gjør at innbruddsalarmen kun er aktiv på valgte enheter, ofte dørene/vindene på boligen din. Det betyr at du kan oppholde og bevege deg som normalt inne, samtidig som alarmen er på og sikrer “skallet”. Bevegelsesensorene i områdene du beveger deg i er ikke aktivert, men om noen prøver å bryte seg inn i boligen blir både du, men også alarmstasjonen varslet.

Uforpliktende tilbud

Fyll ut telefonnummer og/eller e-post for en gratis og uforpliktende befaring slik at vi kan skreddersy et alarmsystem etter ditt behov.

Sjokksensor

Maksimer effektiviteten til sikkerhetssystemet ved å gi din familie et enda høyere beskyttelsesnivå.
SVGS serien er en sjokk og vibrasjons detektor, designet for å gi en tidlig varsling om forsøk på inntrengning.

.

Magnetkontakt

En magnetkontakt her flere bruksområder, men brukes mest på dører og vinduer.
Magnetkontakten registrerer åpning/lukking, og du kan se om dørene og vinduene er lukket eller ikke.

Glassbrudd detektor

Kompakt akustisk glassdetektor som kan monteres på vegg eller tak med en radius på 8m fra vinduer el. glass dører som kan knuses.

.

Magnetkontakt med sjokksensor

Kombinert magnetkontakt og sjokksensor i samme enhet.
Med denne enheten kan du både se om dører og vinduer er åpne/lukket, samt stole på at om noen slår/bryter i døren/vinduet, vil denne utløse alarmen på et tidlig stadie.

Døgnbemannet vaktsentral

Alarmstasjonen er hjertet i bedriften.

 

Alarmstasjonen har all informasjon om hvor våre vektere er, direktekontakt med politi og brannvesen, hvem som er på jobb, kompetansen til hver enkelt ansatt/vekter og kundeinformasjon.

Vår alarmstasjon er operativ 24 timer i døgnet, hele året. Alarmstasjonen er sikret mot hendelser som kan påvirke driften, og har tiltaksplaner som vil sørge for kontinuerlig drift. Dette gjelder f.eks. Ved strømstans, serverfeil, ventilasjonsproblemer, terror, med mer.

Bestill i dag – ring oss på 69 31 00 00