Boligalarm - Østfold Sikkerhetsservice
top

Boligalarm tilpasset til ditt hjem

Boligen vår er noe av det mest dyrebare vi har. Vi tilbringer mye av vår tid i hjemmet og oppbevarer verdier av stor betydning; ting vi er glade i. Ved å installere boligalarm minsker man faren for innbrudd. Statistikken viser at det er opptil 25 ganger større risiko for å bli utsatt for innbrudd, dersom man ikke har alarm. Østfold Sikkerhetsservice AS har egen vaktsentral og egne vektere – et stort pluss med tanke på skadebegrensning og ved tilløp til brann. Vi leverer FG-godkjente boligalarmer, noe som også kan gi lavere forsikringspremie på din boligforsikring.

Innbruddsalarm

Velg riktig boligalarm til huset eller hytta. Tilkobling til alarmstasjon og lokal vekter-tjeneste gir rask utrykning og sikrer dine verdier.

Brannalarm

Sikrer hjemmet ditt mot brann og redder liv. Vi leverer seriekoblede brannalarmer tilknyttet døgnåpen alarmsentral for raskest mulig utrykning.

Skallsikring

Skallsikring gjør at du kan ha alarmen på, også når du er hjemme. Alarmen er kun
aktiv på dører og vinduer og gir ekstra trygghet for hele familien.

overvaking

Overvåking

Med overvåkingskamera øker man sjansen for å identifisere og finne innbruddstyven. Du får varsel i app om bevegelse er oppdaget, live video samt videoopptak.

Yale-Doorman_485x396px

Yale Doorman

Yale Doorman – en digital lås som registrerer når du nærmer deg, slik at du kan låse opp døren med en sifferkode, nøkkelbrikke eller en kombinasjon av begge deler.

Smarte enheter_485x396px

Smarte enheter

Smarte enheter gjør ikke livet ditt bare tryggere, enklere å overvåke og mer spennende å styre. Med enkle grep kan du spare både energi og penger.

Vannsikring

En vannlekkasje kan gjøre store skader på boligen. Med vanndetektor får du tidlig varsling via app samtidig som alarmstasjonen blir varslet og iverksetter tiltak.