Overvåkning - Østfold Sikkerhetsservice
top

Overvåkning

Ved innbrudd er det ofte vanskelig å identifisere tyvene. Med overvåkingskamera gjør man sjansen for å identifisere, og finne innbruddstyven større.

Vi leverer overvåkingskamera til bruk både inne og ute. Du kan se live video fra appen, ta opp video ved bevegelse, og få varsel i appen om bevegelse er oppdaget. Lurer du på hvem som ringer på? Vi har også ringeklokke med video som kan knyttes til din smart alarm.

Under finner du de forskjellige overvåkingskameraene vi leverer til din smart alarm.

Ute-kamera

Få med deg hva som skjer på utsiden av hjemmet ditt.

Live video i full HD (1080p), nattsyn, to-veis kommunikasjon, ta manuelle opptak eller ta opp automatisk ved bevegelse.

Inne-kamera

Se hva hunden din gjør når du er borte, og samtidig sikre deg videobevis om innbruddet skulle skje.

Live video i full HD (1080p), nattsyn, to-veis kommunikasjon, ta manuelle opptak eller ta opp automatisk ved bevegelse.

VDP-9

Ringeklokke med video!

Se hvem som ringer på døra di!

Ringeklokke med video har blitt populært i dagens samfunn, og gir deg mulighet til å se hvem som ringer på før du åpner, eller når du ikke er hjemme. Du kan også snakke med den som står utenfor via ringeklokken, slik at om du ikke er hjemme kan du gi nødvendige beskjeder, eller avtale hvor postmannen skal sette fra seg pakken.

Døgnbemannet vaktsentral

Alarmstasjonen er hjertet i vår virksomhet - og har til enhver tid full oversikt over hvor våre vektere befinner seg. De besitter verdifull informasjon om kunden samt har direkte kontakt med både politi og brannvesen. Alarmstasjonen er sikret mot hendelser som kan påvirke driften og har tiltaksplaner som vil sørge for kontinuerlig drift. Dette gjelder f.eks. Ved strømstans, serverfeil, ventilasjonsproblemer, terror el.l.