Om oss

Østfold Sikkerhetsservice ble etablert i 1993 og har gjennom en årrekke levert produkter og tjenester innen sikkerhet til hele Østfold og Oslo.

Vi har fokus på rask utrykning og god kundeservice. Vekterens hovedoppgave vil alltid være å ha kortest mulig utrykningstid, for å stanse et evt. innbrudd, komme til unnsetning ved overfallsalarm, eller hindre/slukke branntilløp. Dette gjør at vi har blitt en naturlig samarbeidspartner for mange bedrifter og privatkunder.

Vi er et firma med lokal forankring og bred erfaring innen vår bransje.

Uforpliktende tilbud

Fyll ut telefonnummer og/eller e-post for en gratis og uforpliktende befaring slik at vi kan skreddersy et alarmsystem etter ditt behov.

Døgnbemannet vaktsentral

Alarmstasjonen er hjertet i bedriften.

 

Alarmstasjonen har all informasjon om hvor våre vektere er, direktekontakt med politi og brannvesen, hvem som er på jobb, kompetansen til hver enkelt ansatt/vekter og kundeinformasjon.

Vår alarmstasjon er operativ 24 timer i døgnet, hele året. Alarmstasjonen er sikret mot hendelser som kan påvirke driften, og har tiltaksplaner som vil sørge for kontinuerlig drift. Dette gjelder f.eks. Ved strømstans, serverfeil, ventilasjonsproblemer, terror, med mer.

Bestill i dag – ring oss på 69 31 00 00