Alarm og vektertjenester for bedrift og borettslag

Et økende antall bedrifter velger Østfold Sikkerhetsservice Alarm AS som sin sikkerhetsleverandør.
En av grunnene til dette er at vi er der når det trengs mest. Når bedrifter oppdager tyverier e.l., gir det trygghet å vite at vi er raskt på stedet for å bistå eller avverge en konfronterende situasjon.

Våre vektere har konflikthåndteringskrus, og er derfor spesielt oppmerksomme med hensyn til vanskelige personer og konflikter. Dette gjør at de ansatte føler seg tryggere på arbeidsplassen.
Arbeidsgivere kan med god samvittighet vite at deres ansatte og deres bedrift blir tatt godt vare på.

Vi vet av erfaring at det er minuttene som teller og tilbyr derfor flere forskjellige typer vektertjenester til våre bedriftkunder.

Uforpliktende tilbud

Fyll ut telefonnummer og/eller e-post for en gratis og uforpliktende befaring slik at vi kan skreddersy et alarmsystem etter ditt behov.

Døgnbemannet vaktsentral

Alarmstasjonen er hjertet i bedriften.

 

Alarmstasjonen har all informasjon om hvor våre vektere er, direktekontakt med politi og brannvesen, hvem som er på jobb, kompetansen til hver enkelt ansatt/vekter og kundeinformasjon.

Vår alarmstasjon er operativ 24 timer i døgnet, hele året. Alarmstasjonen er sikret mot hendelser som kan påvirke driften, og har tiltaksplaner som vil sørge for kontinuerlig drift. Dette gjelder f.eks. Ved strømstans, serverfeil, ventilasjonsproblemer, terror, med mer.

Bestill i dag – ring oss på 23 03 07 70