Yale Doorman - Østfold Sikkerhetsservice
top
Gjør livet litt enklere

Yale Doorman

Slutt å lete etter nøkler og lås opp døren med kode i stedet. Lag midlertidige koder til andre – eller slipp dem inn via mobilen. Du har full kontroll på hvem som har adgang til ditt hjem – direkte på mobilen. Du vil alltid se når døren blir låst opp og noen kommer hjem, og om døren er låst. Du kan til og med åpne opp for rørleggeren selv om du er på jobb!

Alle i familien kan ha sin egen kode og du kan enkelt lage egne koder for besøkende. Du kan ha opp til 10 ulike brukerkoder på låsen.

Når du aktiverer automatisk låsing er du alltid trygg på at døren er låst. Du kan alltid åpne med kode, eller fra app i mobilen.

  • En nøkkelfri hverdag
  • Skru alarmen av og på med Yale Doorman
  • Lås opp og igjen med mobiltelefonen
  • Lag flere koder fra websiden til alarmanlegget
  • Aktiver automatisk låsing

Døgnbemannet vaktsentral

Alarmstasjonen er hjertet i vår virksomhet - og har til enhver tid full oversikt over hvor våre vektere befinner seg. De besitter verdifull informasjon om kunden samt har direkte kontakt med både politi og brannvesen. Alarmstasjonen er sikret mot hendelser som kan påvirke driften og har tiltaksplaner som vil sørge for kontinuerlig drift. Dette gjelder f.eks. Ved strømstans, serverfeil, ventilasjonsproblemer, terror el.l.