Om oss - Østfold Sikkerhetsservice
top

Ditt lokale alarmselskap

Østfold Sikkerhetsservice ble etablert i 1993 og har gjennom en årrekke levert produkter og tjenester innen sikkerhet til hele Østfold og Oslo. Vi har fokus på rask utrykning og god kundeservice. Vekterens hovedoppgave vil alltid være å ha kortest mulig utrykningstid, for å stanse et evt. innbrudd, komme til unnsetning ved overfallsalarm, eller hindre/slukke branntilløp. Dette gjør at vi har blitt en naturlig samarbeidspartner for mange bedrifter og privatkunder. Vi er et firma med lokal forankring og bred erfaring innen vår bransje.

sikkerhetsservice-25

25 års erfaring

Østfold Sikkerhetsservice ble etablert i 1993 og har i en årrekke levert produkter og tjenester innen sikkerhet og alarmsystemer til Østfold, Akershus og Oslo. Vi har fokus på rask utrykning, god fagkunnskap, beste kundeservice og konkurransedyktige betingelser. Dette gjør at vi har blitt en naturlig samarbeidspartner for mange bedrifter og privatkunder.

Vi er et firma med lokal forankring og bred erfaring innen vår bransje.
Kundens sikkerhet er vår prioritet.

Hvorfor velge oss?

  • Solid firma med lokal forankring og 25 års bransjeerfaring.
  • Rask utrykning. Døgnbemannet vaktsentral med egne vektere.
  • Dyktige montører som installerer alarmer og sikkerhetsutsyr fra ledende produsenter.
  • Enkle, intuitive og smarte produkter til konkurransedyktige priser.

Hva sier kundene våre om oss

Vi har samarbeidet med Østfold Sikkerhetsservice i over 20 år. De holder et høyt servicenivå, reagerer alltid raskt, er løsningsorienterte og ikke minst; veldig hyggelige! Jeg kan varmt anbefale Østfold Sikkerhetsservice AS.

THOMAS BUSKOVEN, ADM.DIR, HØIAX

Vi har hatt besøk av en veldig hyggelig ung mann med god kunnskap. Han ga en god opplæring i det nye alarmanlegget våres.

THOMAS DRIVENES

Døgnbemannet vaktsentral

Alarmstasjonen er hjertet i vår virksomhet - og har til enhver tid full oversikt over hvor våre vektere befinner seg. De besitter verdifull informasjon om kunden samt har direkte kontakt med både politi og brannvesen. Alarmstasjonen er sikret mot hendelser som kan påvirke driften og har tiltaksplaner som vil sørge for kontinuerlig drift. Dette gjelder f.eks. Ved strømstans, serverfeil, ventilasjonsproblemer, terror el.l.

Her finner du oss:

Kontakt oss: