Bedrift - Østfold Sikkerhetsservice
top

Alarm og vektertjenester for bedrifter og borettslag

Et økende antall bedrifter velger Østfold Sikkerhetsservice AS som sin sikkerhetsleverandør. Når bedrifter oppdager tyverier e.l., gir det trygghet å vite at vi er raskt på stedet for å bistå eller avverge konfronterende situasjoner. Våre vektere har konflikthåndteringskrus, og er godt rustet i møte med utfordrende personer og i pressede situasjoner. Dette gjør at de ansatte kan føle seg trygg på arbeidsplassen.

Vi vet av erfaring at det er minuttene som teller og tilbyr derfor flere forskjellige typer vektertjenester til våre bedriftkunder.

Bedriftsalarm_485x396px

Bedriftsalarm

Innbruddsalarm og abonnement tilknyttet din bedrift sikrer en trygg arbeidsplass. Vi skreddersyr alarmløsninger til bedriftens ønsker og behov.

Adgangskontroll

Vi tilbyr høy grad av sikkerhet gjennom elektronisk adgangskontroll slik at bedriften har kontroll på hvem som skal har tilgang til ulike områder, til hvilke tider.

Kameraovervåking

Kameraovervåking av din bedrift bidrar til rask verifisering av alarmårsak. Direkte tilknytning til vår døgnbemannede alarmsentral sikrer rask aksjonering.

Vektertjenester

Vi tilbyr døgnbemannet vektertjeneste for å sikre din bedrift. Vi yter vårt beste for å ivareta sikkerhet og beredskap og levererskreddersydde tjenester etter behov.